درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

مخبر: هزینه در بخش پژوهش درواقع سرمایه گذاری است

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: توجه به تحقیقات کاربردی با رویکرد مسأله‌محور از موضوعات بسیار مهم و ضروری است که می‌تواند به رفع مشکلات و افزایش درآمد‌های کشور منجر شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۲۶ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 16
کد خبر: ۱۶۸۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز (دوشنبه) با حضور در دانشگاه تربیت مدرس در جلسه هیأت امنای این دانشگاه شرکت کرد.

مخبر در این جلسه با بیان اینکه دانشگاه تربیت مدرس به دلیل مأموریت‌های خطیری که بر عهده دارد از ساحت و جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، گفت: این دانشگاه به جهت وظیفه تربیت اعضای هیأت علمی و مدرس در رشته‌های علمی مورد نیاز دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی کشور، نقش مؤثر و مهمی در توسعه تحصیلات عالی و تولید علم در کشور ایفا می‌کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به مسائل و چالش‌های مختلف داخلی و خارجی پیش روی کشور، تصریح کرد: دانشگاه تربیت مدرس می‌تواند با ورود به این مسائل و تعریف کارویژه‌های مرتبط، ساختارهایی چابک و علمی را برای رفع هر یک از این چالش‌ها فعال کند و راه‌حل‌هایی عملیاتی و قابل اجرا برای چالش‌های کشور پیشنهاد دهد.

مخبر همچنین با اشاره به رویکرد و توجه ویژه دولت سیزدهم به دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی کشور، توجه جدی به موضوع پژوهش را از اصلی‌ترین اولویت‌های دانشگاه‌ها دانست و افزود: هر میزان تخصیص اعتبار در بخش پژوهش بیش از آنکه هزینه باشد، سرمایه‌گذاری است.

وی ادامه داد: توجه به تحقیقات کاربردی با رویکرد مسأله‌محور از موضوعات بسیار مهم و ضروری است که می‌تواند هم به رفع مشکلات و افزایش درآمدهای کشور منجر شود و هم منابع مالی پایدار برای دانشگاه فراهم کند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه هنوز نتوانسته‌ایم از دارایی‌های کشور و منابع خدادای به نحو مطلوب استفاده کنیم، اظهار کرد: کانونی که باید به این موضوع به طور ویژه توجه کند و با حضور میدانی و فعال در حل مسائل کشور ایفای نقش کند، دانشگاهیان و اساتید هستند.

وی با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در جلسه درباره اقدامات صورت گرفته توسط دانشگاه تربیت مدرس، خاطرنشان کرد: یکی از مأموریت‌های دانشگاه تربیت مدرس، جذب دانشجو از خارج از کشور است و در کنار این مأموریت باید نسبت به ارتقای همکاری با مراکز علمی - پژوهشی در سطح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی و تربیت اساتید برای تدریس در دانشگاه‌های خارج از کشور نیز اقدام کند.

در این جلسه که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز حضور داشت، رئیس دانشگاه تربیت مدرس گزارشی از وضعیت این دانشگاه و اقدامات صورت گرفته در بخش‌های مختلف نظیر توسعه و ارتقای کیفیت خدمات دانشجویی و بهبود مدیریت اجرایی و علمی دانشگاهی ارائه کرد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار